Το μεταγραφικό παράθυρο μετά τις εξελίξεις με Χατζισαφί-Μιραλάς-Ιγκορ φαίνεται να μην έκλεισε οριστικά. Στον Ολυμπιακό δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να γίνει κι άλλη μεταγραφή, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να υπάρξει αποχώρηση κάποιου ποδοσφαιριστή. Προς το παρόν, λοιπόν, ρίχνουν τους τόνους όσον αφορά στις μεταγραφές.

Όλο το βάρος έχει πέσει στις αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών και απ’ ότι φαίνεται δεν είναι καθόλου εύκολο αυτό το έργο. Θυμίζουμε πως εκτός ομάδας έχουν τεθεί οι Καπίνο, Εμενίκε, Μίλιτς, Καρσελά, Μπεν, Ζντιέλαρ. Από αυτούς ο επιθετικός από τις Κομόρες είναι πιο κοντά στην αποχώρηση του και στη μεταγραφή του στον Ερυθρό Αστέρα. Οι υπόλοιποι βρίσκονται σε αναζήτηση ομάδων, αλλά ακόμα δεν έχουν βρει κάτι προκειμένου να φύγουν από τον Πειραιά.

Εκτός των παραπάνω ο Ντιόγκο Φιγκέιρας, ο οποίος έπαιξε με τον Πλατανιά, είναι κοντά στην αποχώρηση του. Για τον Πορτογάλο υπάρχει ενδιαφέρον από τη Μπράγκα και από ομάδες της Τουρκίας, αλλά όπως φαίνεται είναι πιο κοντά στην αποχώρηση απ’ ότι εκείνοι που βρίσκονται εκτός ομάδας.

Σε αυτή την εξίσωση βάζουμε και τους Βούκοβιτς, Μποτία, οι οποίοι δεν συμπεριλήφθηκαν στη 18άδα του αγώνα με τον Πλατανιά. Εάν έρθει πρόταση για κάποιον θα αποχωρήσουν, ενώ μη ξεχνάμε πως στην ίδια μοίρα βρίσκεται και ο Σεμπά που αγωνίστηκε με τους Κρητικούς και ήταν αρκετά καλός. Δεν αποκλείουμε, πάντως, να τεθεί και θέμα Πάρντο για τον οποίο έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από ομάδα της πατρίδας του.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο gavros.gr