Η μεταγραφή του Κέβιν Μιραλάς προκάλεσε παροξυσμό στον κόσμο του Ολυμπιακού. Με τη προσθήκη του Βέλγου επιθετικού οι Πειραιώτες στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως δεν έχουν καμία διάθεση να πετάξουν λευκή πετσέτα για το όγδοο συνεχόμενο πρωτάθλημα όπως ονειρεύονταν κάποιοι.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μέσα σε λίγα 24ώρα κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω στον Θρύλο. Πέρα από το γεγονός πως ο Κέβιν είναι ο παίκτης για τον οποίο τρελαίνεται ο κόσμος, τα οφέλη θα είναι τεράστια και στο αγωνιστικό κομμάτι. Θα αλλάξει επίπεδο την ομάδα του Πειραιά και θα της δώσει άλλη ώθηση στην επίθεση.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας, ωστόσο δεν σταματούν την ενίσχυση τους με τον Κέβιν Μιραλάς. Είναι δεδομένο πως θα υπάρξει συνέχεια στο μεγάλο Λιμάνι. Ο 30χρονος άσος μπορεί να παίξει τόσο στα άκρα όσο και στην κορυφή της επίθεσης. Το πιθανότερο αυτή τη στιγμή είναι να υπάρξει κι άλλη ενίσχυση στη γραμμή κρούσης χωρίς να έχει βγει κάτι παραπάνω. Πάντως είναι βέβαιο ότι στον Πειραιά δεν σταματούν την ενίσχυση της ομάδας και στη διοίκηση είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα έτσι ώστε ο Ολυμπιακός να είναι πανίσχυρος στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.
Πηγή: gavros.gr