Μία εύκολη νίκη πήρε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού με 3-0 σετ κόντρα στην Λογκρόνιο, όπως ανέφερε σε δηλώσεις της η Στέλλα Χριστοδούλου. Η παίκτρια του Θρύλου υπογράμμισε ότι η ομάδα της πλέον βήμα-βήμα συνεχίζει στην Ευρώπη, ενώ υπογράμμισε ότι όλοι όσοι αγωνίζονται στον Ολυμπιακού θα πρέπει να τα δίνουν όλα μέσα στους αγώνες.

Για το ματς με την Λογκρόνιο: «Πετύχαμε μία αρκετά εύκολη νίκη. Μπήκαμε πολύ καλά στο ματς, πιέσαμε στο σερβίς τις αντίπαλες παίκτριες και τους χαλάσαμε την υποδοχή. Κοιτάμε βήμα-βήμα πλέον τη συνέχεια στην Ευρώπη και εύχομαι να έχουμε μία καλή πορεία».

Για την μαχητικότητα που έβγαλαν στο ματς: «Σίγουρα αυτό είναι το μήνυμα που έχουν όλοι όταν αγωνίζονται στον Ολυμπιακό. Να μπαίνουμε μέσα και να διεκδικούμε κάθε φάση, κάθε μπάλα και να παίζουμε όσο πιο επιθετικά γίνεται. Τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη μέχρι στιγμής έχουμε κάνει καλή πορεία. Εχουμε θέσει υψηλό στόχο να φτάσουμε στον τελικό και για να το καταφέρουμε πρέπει να δίνουμε τα πάντα σε κάθε ματς».

Τέλος, αναφορικά με την Εθνική ομάδα σημείωσε: «Πολλά συγχαρητήρια στην Εθνική Παίδων. Υπάρχει πολύ ταλέντο και πιστεύω ότι με καλύτερη οργάνωση και σκληρή δουλειά και η Εθνική ομάδα θα καταφέρει με τη βοήθεια όλων να πετύχει διακρίσεις».πηγή: gavros.gr