Παραμένει ανοιχτό το να αποχωρήσει ένας εκ των Σεμπά-Πάρντο, δημιουργώντας ανάγκη για άλλη προσθήκη. Η Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν η ομάδα που ασχολείται με τον Κολομβιανό έχοντας τις οικονομικές δυνατότητες να τον κλείσει.

Ο Γκαρθία έβαλε βασικό τον Σεμπά στο Ολυμπιακός-Πλατανιάς προφανώς γιατί ήθελε να δει το τι μπορεί να κάνει. Ο Βραζιλιάνος έβγαλε όρεξη και προσπάθεια αλλά δεν είναι σαφές εάν φτάνει αυτό. Για τον Σεμπά υπάρχουν ακόμα οι προοπτικές των Πορτογαλίας και Κίνας. Από εκεί και έπειτα υπάρχει και ο Πάρντο με την Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν και όχι την Ιντεπεντιέντε από την Αργεντινή να έχει χτυπήσει την... πόρτα του παίκτη και του ατζέντη του.  Ο ατζέντης του Φελίπε Πάρντο τόνισε πως ο διεθνής εξτρέμ δεν φεύγει.

Η Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν πάντως έχει την οικονομική δυνατότητα να καλύψει τα... θέλω και του Ολυμπιακού και του παίκτη. Προς το παρόν πάντως επίσημη κρούση δεν υφίσταται. Αυτό που υπάρχει είναι ότι παραμένει ανοιχτό το ένας εκ των Σεμπά-Πάρντο να μην είναι στην ομάδα μετά τον Γενάρη, γεγονός που θα επιφέρει ανάγκη για έναν ακόμα παίκτη για την επίθεση. Προς το παρόν θυμίζουμε ξανά τις διαψεύσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού που βάζουν stop στην μεταγραφολογία με την επισήμανση πως το ρόστερ έκλεισε.πηγή: gazzetta.gr