Στην πατρίδα του είχαν αποκαλύψει τον Νοέμβριο ότι είχε τάσεις φυγής και εξακολουθούν να υποστηρίζουν ότι υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να αποχωρήσει τον Γενάρη. Οι “ερυθρόλευκοι” όμως έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να μην τον χάσουν και η αίσθηση στο Ρέντη είναι ότι δεν πρόκειται να φύγει.


τον Ολυμπιακό είναι αισιόδοξοι με τον Οτζίτζα Οφόε και με το μέλλον του στην ομάδα. Πιστεύουν ότι όσο περνούν οι μέρες, βγάζει από το μυαλό του τις όποιες... κακές σκέψεις είχε το τελευταίο δίμηνο αναφορικά με την επόμενη μέρα του στο Λιμάνι.

Έχουν μιλήσει μαζί του και θα ξαναμιλήσουν. Του έχουν εξηγήσει ότι ήδη έχουν κάνει πολλά πράγματα για να νιώθει ασφαλής εκείνος και η οικογένειά του στην Ελλάδα. Κυρίως όμως του έχουν τονίσει ότι δεν θέλουν να τον χάσουν τον Γενάρη, γιατί τον θεωρούν παίκτη – κλειδί για την ομάδα τους. Κι όλα αυτά φυσικά τα έχει λάβει σοβαρά υπόψη του ο Βέλγος άσος...

Ο Οφόε γύρισε με την οικογένειά του στην Ελλάδα. Στο Βέλγιο εξακολουθούσαν να λένε ότι δεν έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα ως προς τις διαθέσεις του ίδιου και της συζύγου του. Μην ξεχνάμε ότι από την πατρίδα του είχε ξεκινήσει το “γαϊτανάκι” περί τάσεων φυγής λόγω της διάρρηξης του σπιτιού του.

Αυτή τη στιγμή όμως, η αίσθηση που έχουν στο Ρέντη από τη συναναστροφή τους με τον 28χρονο άσο είναι τελείως διαφορετική. Σίγουρα δεν βλέπουν τον Οφόε που έβλεπαν στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά δεν βλέπουν και έναν Οφόε φευγάτο. Για την ακρίβεια ποτέ δεν γύρισε ο Βέλγος να πει στον Ολυμπιακό ότι θέλει να φύγει, ακόμα και την περίοδο που στο Βέλγιο τον είχαν ήδη “τελειωμένο”!

Ακόμα και να είχε πει πάντως στους “ερυθρόλευκους” ότι ήθελε να αποχωρήσει από το Λιμάνι, θα έπρεπε να φέρει μία πρόταση κοντά στα 5 εκατομμύρια ευρώ. Δεν θα έφευγε τσάμπα. Στον Ολυμπιακό λοιπόν είναι ξεκάθαροι ότι δεν τίθεται κανένα θέμα με τον Οφόε. Έχουν μιλήσει μαζί του και αν χρειαστεί θα ξαναμιλήσουν, γιατί τον θεωρούν παίκτη – κλειδί και το γνωρίζει πολύ καλά ο 28χρονος χαφ.