Ο Όσκαρ Γκαρθία δούλεψε με επτάδες σε άμυνα και επίθεση στην προπόνηση του Ολυμπιακού και δοκίμασε μία τετράδα άμυνας που είχαμε πάρα πολύ καιρό να δούμε στο Ρέντη (ίσως και ελάχιστες φορές) η οποία περιείχε τους Ομάρ - Κούτρη στα άκρα και Βούκοβιτς-Μποτία στσα στόπερ. 

Ο Ισπανός τεχνικός εξακολουθεί να δουλεύει πάνω σε θέματα τακτικής στον Ολυμπιακό και στον Ρέντη. Την Παρασκευή ο Γκαρθία είχε τους παίκτες ανά επτάδες, δουλεύοντας χωριστά άμυνα - επίθεση. Ο 44χρονος προπονητής εμμένει στην δουλειά του στην τακτική αλλά και σε θέματα γρήγορης και καλής κυκλοφορίας της μπάλας αλλά και πίεσης ψηλά.

Ένα ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως εν μέσω των ασκήσεών του δοκίμασε τετράδα άμυνας με Βούκοβιτς - Μποτία στο κέντρο και Κούτρη - Ομάρ στα άκρα. Προφανώς και δεν είναι... δεσμευτικό κάτι τέτοιο για το ματς με την Λαμία, ίσως όμως φανερώνει ορισμένες προθέσεις του Όσκαρ Γκαρθία. Από πλευράς δοκιμών γενικά δεν υπήρχε κάτι ουσιώδες αλλά φαίνεται πως - όπως έχουμε τονίσει ξανά - ο Ισπανός θα συνεχίσει σε σχηματισμό 4-4-1-1 με τον Μιραλάς 2ο φορ κοντά στον Ανσαριφάρντ αυτήν την φορά.