Τον δικό του… δρόμο τραβάει ο Κιμ Τιλί, ο οποίος όμως δεν είναι μακρύς και φαίνεται να είναι ομαλός και να μην υψώνονται εμπόδια στα τελευταία μέτρα που έχει να διανύσει ο Γάλλος φόργουορντ μέχρι τον τερματισμό. Το δύσκολο κομμάτι έχει περάσει, κυρίως από θέμα ψυχολογίας, ακινησίας και πόνου. Έχει ολοκληρώσει και το κομμάτι της θεραπείας (με πισίνες, φυσιοθεραπεία κτλ.) και πλέον, όπως έχει πει και ο ίδιος, μετράει αντίστροφα, με προσοχή και συνέπεια στο πρόγραμμα του, για την επιστροφή στα παρκέ μαζί με την ομάδα.

Αν όλα εξελιχθούν καλώς κάτι που άπαντες εύχονται, ο Τιλί μέσα με τέλη Φεβρουαρίου θα βρίσκεται και πάλι μαζί με την ομάδα. Θα προπονείται μαζί με τους συμπαίκτες του και όχι μόνος του και θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Η αρχική εκτίμηση ήταν για τα μέσα Μαρτίου, ωστόσο πάει πολύ καλά και κάπου εκεί- οριακά- στον τελικό Κυπέλλου (17/02), αναμένεται και η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Να μπει, να παίξει… 

 Γάλλος διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού, ακολουθεί πιστά το ειδικό πρόγραμμα που του έχει καταρτιστεί για την επάνοδό του, με συγκεκριμένες ασκήσεις με μπάσκετ, τρέξιμο το οποίο έχει ξεκινήσει εδώ και ημέρες και με στόχευση να δυναμώσουν οι μύες του κάνοντας παράλληλα και βάρη.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ένα στάδιο που κάνει μόνος του ασκήσεις πάνω στο μπάσκετ, οι οποίες είναι συγκεκριμένες -δεν κάνει ότι θέλει και χωρίς όρια βέβαια- και το επόμενο στάδιο είναι να κάνει ατομικό πρόγραμμα ελεύθερα με μπάσκετ. Στη συνέχεια να μπει στο 5-0 με την ομάδα (ασκήσεις χωρίς σωματική επαφή) και ακολούθως στο 5-5, να βγάλει δηλαδή και αυτές με την ομάδα όπου απαιτείται η σωματική επαφή.

πηγή: gavros.gr