Από τις πρώτες κινήσεις που έκανε ο Όσκαρ Γκαρθία μπαίνοντας στο Ρέντη ήταν να πιάσει τον Οτζίτζα και να του μιλήσει. Ο Καταλανός προπονητής ήρθε ενήμερος για τα πάντα. Ξέρει τον Βέλγο και τον θεωρεί πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή για την ομάδα. Δεν τον έπιασε τυχαία στην «πρώτη» του εμφάνιση στο προπονητικό κέντρο, να του μιλήσει.

Γνωρίζει όλη την ιστορία με τον Οτζίτζα και φυσικά ήθελε να ενημερωθεί από πρώτο χέρι για την κατάσταση του τραυματισμού του. Η κατάσταση με τον Βέλγο έχει αντιστραφεί για τα καλά. Ο ίδιος έχει άλλη διάθεση, η οικογένεια του βρίσκεται στην Αθήνα και την Τετάρτη όλοι μαζί ήταν στο «Γ. Καραϊσκάκης» στον αγώνα με τον Πλατανιά.

Ο Βέλγος χαφ έχει βγάλει από το μυαλό του το θέμα της φυγής του και εκείνο που τον ενδιαφέρει είναι να παίξει με τον Ολυμπιακό. «Καλά τα λόγια», μπορεί να ισχυριστεί κάποιος και όχι άδικα. Το θέμα είναι πως ο Οφόε το δείχνει και με πράξεις. Αυτή τη περίοδο είναι εκτός λόγω τραυματισμού, όμως, ο ίδιος δουλεύει πολύ σκληρά καθημερινά για να τεθεί στη διάθεση του 44χρονου τεχνικού.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο gavros.gr