Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις υποχρεώσεις του για το ελληνικό πρωτάθλημα μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων και μία μέρα μετά τη βόμβα της επιστροφής του Κέβιν μιραλάς θέλει να νικήσει στη Λάρισα για να διατηρηθεί στην κορυφή του πρωταθλήματος.


Με τον Κόντη στον πάγκο Ολυμπιακός παρατάσσεται στη Λάρισα με όλα τα δυνατά του χαρτιά έτσι ώστε να μπορέσει να επιβληθεί στην ομάδα του Ηλία φυντάνη η οποία έχει ανέβει τον τελευταίο καιρό.


Κάτω από τα δοκάρια θα αγωνιστεί ο σίλβιο προτό έχοντας μπροστά του ως αμυντικό Δίδυμο τον Σισέ και τον Ένγκελς. Στα δεξιά της άμυνας θα αγωνιστεί ο Ομάρ Ελαμπντελαουι ενώ στα αριστερά θα δούμε τον Λεονάρντο Κούτρη.


Στον άξονα θα αγωνιστεί ο Ταχτσίδης έχοντας ως παρτενέρ του τον Αλεξί Ρομαό. Θα εχουν ως ευθύνη να μεταφέρουν την μπάλα από την άμυνα στην επίθεση και να αναχαιτίσουν τις επιθέσεις των αντιπάλων. Μπροστά τους θα αγωνιστεί ο Κώστας Φορτούνης.


Στις πτέρυγες θα αγωνιστεί ο Πάρντο δεξιά και ο Μάρκο Μάριν αριστερά, οι οποίοι θα προσπαθήσουν με διεισδύσει από τις πλευρές. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.