Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις υποχρεώσεις του για το κύπελλο μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων και μετά τη νίκη στη Λάρισα με 0-3, πλέον σφραγίζει το εισιτήριο του για τους «8» του Κυπέλλου με τον Γκαρθία στον πάγκο για πρώτη φορά και τον Κέβιν Μιραλάς αλλά και τον Χατζισαφί να αγωνίζονται βασικοί.


Με τον Γκαρθία στον πάγκο, ο Ολυμπιακός παρατάσσεται με σκοπό μία εύκολη νίκη που θα φέρει περισσότερη χαρά στον ήδη εκστασιασμένο, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, κόσμο της ομάδας ενώ ταυτόχρονα θα αποτελέσει δείγμα για κάποια πρώτα συμπεράσματα από τον προπονητή.


Κάτω από τα δοκάρια θα αγωνιστεί ο Χουτεσιώτης έχοντας μπροστά του ως αμυντικό Δίδυμο τον Σισέ και τον Νικολάου. Στα δεξιά της άμυνας θα αγωνιστεί ο Nτιόγκο Φιγκέιρας ενώ στα αριστερά θα δούμε για πρώτη φορά με τη φανέλα του Ολυμπιακού, τον Χατζισαφί που αποκτήθηκε πριν λίγες ημέρες.


Στον άξονα θα αγωνιστεί ο Ζιλέ έχοντας ως παρτενέρ του τον Αντρέ Μάρτινς. Θα εχουν ως ευθύνη να μεταφέρουν την μπάλα από την άμυνα στην επίθεση και να αναχαιτίσουν τις επιθέσεις των αντιπάλων. Μπροστά τους θα αγωνιστεί ο Κέβιν Μιραλάς στη ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ως παίκτης του ΘΡΥΛΟΥ!


Στις πτέρυγες θα αγωνιστεί ο Σεμπά δεξιά και ο Θανάσης Ανδρούτσος αριστερά, οι οποίοι θα προσπαθήσουν με διεισδύσεις από τις πλευρές να διασπάσουν την άμυνα του Πλατανιά. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Ούρος Τζούρτζεβιτς.