Ο Όσκαρ Γκαρθία έλεγε στους παίκτες του Ολυμπακού και την Παρασκευή πως έχει μεγάλη σημασία το να συνεχίζουν να δουλεύουν καλά και σκληρά και πως έτσι θα επιβραβευθούν.

Ανέφερε μεταξύ άλλων προς τους ποδοσφαιριστές του πως «θέλω συνέχεια στην σκληρή δουλειά που κάνουμε. Να δουλεύετε σκληρά στις προπονήσεις για να έρχεται και η βελτίωση μέσα από τα ματς. Αυτό θέλουμε σε πρώτη φάση. Εμείς είμαστε εδώ για εσάς. Να δουλεύετε και θα επιβραβευθείτε ανάλογα. Όλοι μαζί θα παλέψουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας. Να ξέρετε πως μπορεί να αλλάζουμε σχήμα αλλά γενικά δεν θα αλλάξουμε πολλά.

Ήδη έχετε καταλάβει το τι ζητάμε από εσάς και είδαμε με ικανοποίηση ότι προσπαθήσατε να κάνατε αρκετά από αυτά που θέλαμε στο γήπεδο και το ματς με τον Πλατανιά». Ο Γκαρθία συνεχάρη και τους ποδοσφαιριστές του για το ματς με τον Πλατανιά και την προσπάθειά τους και ότι επιχείρησαν να κάνουν πράξη όσα δούλεψαν στην προπόνηση.

Ο ίδιος πάντως θέλει να διορθώσει και να βελτιώσει πράγματα και σε άμυνα και σε επίθεση. Οι παίκτες του Ολυμπιακού πάντως παρουσιάζονται ιδιαίτερα ευδιάθετοι και δείχνουν πολύ ικανοποιημένοι από το πως γίνονται οι προπονήσεις και την προσέγγισή τους αλλά το πως λειτουργεί ο Γκαρθία και το staff του στον Ρέντη.
πηγή: gazzetta.gr