Ο Γκιγιόμ Ζιλέ επέστρεψε στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού αγωνιζόμενος μάλιστα σε όλο το ματς με τη Λαμία για το ελληνικό πρωτάθλημα, κάτι το οποίο όπως τόνισε και ο ίδιος είναι κάτι που τον χαροποίησε. Ο Βέλγος μέσος τόνισε ότι όλοι προσπαθούν να δείξουν την αξία τους στο νέο προπονητή και υπογράμμισε ότι είναι χαρούμενος που πήρε την ευκαιρία από τον Γκαρθία.

Πιο συγκεκριμένα ο Γκιγιόμ Ζιλέ τόνισε μεταξύ άλλων: «Ξεκινήσαμε με αρκετή πίεση, σκοράραμε γρήγορα και σε εκείνο το σημείο θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει και ένα δεύτερο. Στο δεύτερο μέρος δεν τα πήγαμε τόσο καλά γιατί είχαμε ξοδέψει πολύ ενέργεια στο πρώτο ημίχρονο. Ένας νέος προπονητής σημαίνει και μια νέα αλλαγή, όλοι προσπαθούν να αποδείξουν την αξία τους και να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό. 

Είμαι ευχαριστημένος από την ευκαιρία μου και που αγωνίστηκα ξανά. Δεν θα προτιμούσα άλλο αντίπαλο, μας αρέσουν τα δυνατά παιχνίδια, ο Φεβρουάριος θα είναι πολύ απαιτητικός όμως θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες. Υπάρχουν πολλοί Βέλγοι, είναι καλό αυτό, ελπίζω να είναι μια καλή χρονιά για την ομάδα και όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας να έχουν μια καλή ανάμνηση από τους Βέλγους παίκτες».πηγή: gavros.gr