Σε εποχή Όσκαρ Γκαρσία περνάει ο Ολυμπιακός, αφού είναι δεδομένη η συμφωνία των πρωταθλητών Ελλάδας με τον Καταλανό προπονητή, ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Ο 44χρονος κόουτς θα αναλάβει την ερχόμενη Δευτέρα τις τύχες της ομάδας του Πειραιά. Ήδη, όμως, έχει πιάσει δουλειά, αφού στα χέρια του βρίσκονται dvd με παιχνίδια της ομάδας που μελετάει με τους συνεργάτες του.

Ο Όσκαρ Γκαρσία θα παρακολουθήσει και τον αγώνα της Κυριακής με τη Λάρισα για να έχει πλήρη εικόνα του Ολυμπιακού. Έχει ήδη γίνει, πάντως και κουβέντα για τη μεταγραφική ενίσχυση των πρωταθλητών Ελλάδας.

Στο Ρέντη ο νέος προπονητής των «ερυθρόλευκων» αναμένεται να φέρει και τρεις συνεργάτες, τους οποίους είχε μαζί του στη Σεντ Ετιέν. Ο Ρούμπεν Μαρτίνεθ είναι ο ένας από τους τρεις και πρόκειται για το δεξί χέρι του νέου προπονητή του Ολυμπιακού. Έχει γεννηθεί στις 4 Μαρτίου του 1977 και είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πιο κοντά στον Γκαρσία. Αυτός είναι που σηκώνεται από τον πάγκο και δίνει οδηγίες και αυτός που αναλύει και τα βίντεο. Ο Ρούμπεν Μαρτίνεθ έχει ενεργό ρόλο και στις προπονήσεις και έχει επιφορτιστεί περισσότερο με το αμυντικό κομμάτι.
Διαβάστε όλο το άρθρο στο gavros.gr