Περιχαρής εμφανίστηκε ο Κέβιν Μιραλάς για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό και υποσχέθηκε πάρα πολλά γκολ με τη φανέλα του Θρύλου.


Ο Κέβιν Μιραλάς επέστρεψε σπίτι του και στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του στην Ελλάδα για τον Θρύλο εμφανίσθηκε απόλυτα χαρούμενος για το γεγονός ότι θα φορέσει ξανά την «ερυθρόλευκη» φανέλα.   Ο Βέλγος παικταράς ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τις προσπάθειες που κατέβαλλε, ώστε να επιστρέψει στο λιμάνι, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε και τον κόσμο της ομάδας, τους οποίους δεν έχει ξεχάσει, όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε.

Τέλος, υποσχέθηκε ακόμη περισσότερα γκολ με τη φανέλα του Θρύλου και νέες κούπες με τον Ολυμπιακό. Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του Κέβιν Μιραλάς στο αεροδρόμιο του «Ελ. Βενιζέλος» ως παίκτης του Θρύλου:  «Ο Πρόεδρος έκανε τα πάντα για να γυρίσω στο σπίτι μου. Αυτός ο σύλλογος είναι η οικογένειά μου, είναι το σπίτι μου. Θέλω να βάλω πολλά γκολ και ανυπομονώ να φορέσω ξανά την «ερυθρόλευκη» φανέλα και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

  Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που δεν με έχουν ξεχάσει. Ούτε εγώ τους έχω ξεχάσει. Ανυπομονώ να παίξω ξανά μπροστά τους και να τους χαρίσω ακόμη περισσότερους τίτλους με τον Ολυμπιακό».


πηγή: gavros.gr