Είναι γνωστό εδώ και καιρό πως ο Μεχντί Καρσελά υπολογίζεται ξανά στον Ολυμπιακό. Ο Όσκαρ Γκαρθία είδε κάποια πράγματα στον Μαροκινό που του αρέσουν και τον κάλεσε ξανά, με τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης. Ο Καρσελά είναι ένας ποιοτικός ακραίος, που για διάφορους λόγους δεν κατάφερε να αποδώσει τα αναμενόμενα στον Ολυμπιακό.

Πάντως, από τη στιγμή που επέστρεψε και λογίζεται ως κανονικό μέλος στον Ολυμπιακό, ο Ισπανός τεχνικός δεν τον έχει συμπεριλάβει σε καμία αποστολή. Είναι πασιφανές γιατί συμβαίνει αυτό. Ο Καρσελά από τη μεριά του, τα δίνει όλα στις προπονήσεις, δείχνει άλλος άνθρωπος, το παλεύει με όρεξη και μεγάλη διάθεση και φαίνεται πως αν συνεχίσει έτσι, θα καταφέρει να συμπεριληφθεί σε αποστολή.

Ο λόγος λοιπόν που ο Καρσελά δεν συμπεριλαμβάνεται ακόμα, είναι το γεγονός πως δεν βρίσκεται ακόμα στο επίπεδο που θα ήθελε ο Γκαρθία. Τόσον καιρό εκτός, λογικό να βρίσκονται οι άλλοι πιο μπροστά. Σιγά σιγά, όμως, ο Μαροκινός κερδίζει έδαφος και σύντομα θα είναι στην κατάσταση που όλοι θέλουμε.

Αξίζει να αναφερθεί βέβαια, πως είναι εντελώς διαφορετικό για έναν παίκτη να βρίσκει τα πατήματά του και εντελώς διαφορετικό να μετέχει σε 11άδα. Εκεί, θα πρέπει να μάθει και πώς συμπεριφέρονται από θέμα παιχνιδιού οι συμπαίκτες του στο χορτάρι, αλλά το σημαντικό είναι πως ο Καρσελά θα μετέχει ξανά σε αποστολή του Θρύλου, αν συνεχίσει έτσι.