Έτοιμος με ΑΕΚ ο ΕλαμπντελαουίΤα ζόρια φαίνεται πώς τελείωσαν για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος είναι γεγονός ότι σαν να καθυστέρησε λίγο να επιστρέψει από τον μυικό τραυματισμό του (ελαφριά θλάση). Ο Νορβηγός που έκανε την Παρασκευή (26/1) ένα μέρος της προπόνησης, θα ακολουθήσει και το Σάββατο (27/1) το ίδιο πρόγραμμα και από Δευτέρα (29/1) θα "φουλάρει" για να είναι 100% έτοιμος στο ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΚ.
Οι πληροφορίες από το Ρέντη αναφέρουν ότι ο Ελαμπντελαουί έχει αφήσει πίσω τη θλάση και πλέον από βδομάδα μπορεί να τον υπολογίζει κανονικά ο Γκαρθία για τα παιχνίδια που ακολουθούν.
Τι σημαίνει η επιστροφή του Ομάρ; Πρώτον ότι ο Φιγκέιρας πάει προς… αποχώρηση από το Λιμάνι για να μετακομίσει στην Μπράγκα. Οι λόγοι είναι γνωστοί: Δεν συμβιβάζεται με την ιδέα του πάγκου και θεωρεί ότι στη Μπράγκα θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.
Ο Πορτογάλος εκτιμά ότι με το που γυρίσει ο Ελαμπντελαουί στη δράση, ο Γκαρθία θα υπολογίζει τον Νορβηγό για βασικό στο δεξί άκρο της άμυνας.

Η αλήθεια είναι ότι ο Γκαρθία έχει εξηγήσει στον Φιγκέιρας ότι του αρέσει, ότι θα προτιμούσε να παραμείνει στον Ολυμπιακό, ωστόσο το παραδέχτηκε ο Ισπανός τεχνικός στη συνέντευξή του στο συνδρομητικό κανάλι "Novasports" πώς το μέλλον του Φιγκέιρας εξαρτάται καθαρά από τις διαθέσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Και μέχρι στιγμής ο Πορτογάλος κλίνει προς την έξοδο…
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια