Με τον Αστέρα Τρίπολης κοντράρεται απόψε ο Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα. Οι Πειραιώτες κοντράρονται σε μια δύσκολη έδρα, αλλά θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας. Στην αποστολή από εκεί και πέρα, έχει συμπεριληφθεί ο Κώστας Φορτούνης, που έχει τη δική του παράδοση απέναντι στους Αρκάδες.

Να σημειωθεί πως ο παίκτης ενδέχεται να μην ξεκινήσει απόψε στην Τρίπολη, καθώς ακολουθούν και οι αναμετρήσεις με την ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, αλλά ίσως η... αύρα του να χαρίσει τη νίκη στον Ολυμπιακό. Γιατί γράφεται αυτό; Πολύ απλά διότι ο παίκτης του Θρύλου έχει καταφέρει να σκοράρει ούτε μία ούτε δύο, αλλά έξι φορές κόντρα στον Αστέρα.

Αριθμοί που δεν τους έχει κανείς άλλος από το υπάρχον ρόστερ του Ολυμπιακού κόντρα στους Αρκάδες, αλλά το ιδιαίτερο που έχουν τα γκολ που έχει πετύχει ο Φορτούνης, είναι το γεγονός πως όλα - και τα έξι - έχουν επιτευχθεί στο Νέο Φάληρο. Όλα τα γκολ του Φορτούνη λοιπόν τα έχει σημειώσει στον Ναό.

Αυτή είναι η ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον Αστέρα ο Έλληνας μέσος, ο οποίος δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει σήμερα. Όμως, δεν αποκλείεται, αν αγωνιστεί, να σημειώσει το πρώτο του γκολ έναντι στον Αστέρα, στην Τρίπολη.