Μπλέκουν τον Ολυμπιακό με τον Νταμπό!Στην Γαλλία γράφτηκε χθες (26/1) το όνομα του Μπριάν Νταμπό της Σεντ Ετιέν, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Γκαρθία στο "Ζοφρουά Γκισάρ". Ο 25χρονος χαφ μπορεί να βοηθήσει όχι μόνο στο "6" ή στο "8", αλλά και ως δεξί μπακ. 

Από το βράδυ της Πέμπτης (25/1) κυκλοφόρησε ένα σενάριο που θέλει τον Ολυμπιακό να έχει ανοικτές τις κεραίες του για έναν δεξιό μπακ. Βέβαια, από το Ρέντη επισημαίνουν ότι από τη στιγμή που ο Ιγκόρ δεν βρίσκεται στην παρούσα φάση στα πλάνα του Γκαρθία, υπάρχουν οι εναλλακτικές επιλογές των Ανδρούτσου και Ζιλέ, εφόσον αποχωρήσει ο Φιγκέιρας.
Το ότι γράφτηκε το όνομα του Νταμπό, δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει σίγουρα τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Ήδη οι πληροφορίες από την Γαλλία αναφέρουν ότι έχει μπει γερά στο παιχνίδι της διεκδίκησής του η Φιορεντίνα.
Μπορεί σήμερα - αύριο να προκύψει κι άλλος… "Ζιλέ" από την Γαλλία ή από την Ισπανία. Η αλήθεια είναι ότι παρατηρείται τις τελευταίες ώρες μία κινητικότητα γύρω από τον αντι-Φιγκέιρας, ο οποίος δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα είναι και ο κλασικός δεξιός μπακ. Η περίπτωση του Αφρικανού Μπριάν Νταμπό της Σεντ Ετιέν άλλωστε είναι χαρακτηριστική.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια