Έτσι όπως πηγαίνουν τα πράγματα, παρελθόν θα αποτελέσει σύντομα και ο Εμάνουελ Εμενίκε. Οι Τούρκοι συνάδελφοι, που τις περισσότερες φορές έχουν καλό ρεπορτάζ για παίκτη που έχει αποχωρήσει από τη χώρα τους, γράφουν πως ο Νιγηριανός, πρώην στράικερ της Φενέρμπαχτσε, θα γίνει... πρώην και του Ολυμπιακού. Απλά, δεν το γράφουν ακριβώς έτσι.

Η ιστοσελίδα milliyet.com.tr γράφει σε ρεπορτάζ της πως ο Εμενίκε θα προπονείται με την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού. Αυτή είναι η απόφαση που έχει παρθεί. Άρα, από το νέο έτος, ο Νιγηριανός στράικερ δεν θα μετέχει στις υποχρεώσεις της πρώτης ομάδας, αλλά θα κάνει τα προγράμματά του με αυτή των Νέων. Μια άσχημη κατάληξη για τον Νιγηριανό, αλλά έτσι όπως ήρθε το πράγμα, θα μπορούσε να κάνει κάτι κι αυτός για να βελτιώσει την εικόνα και τη συμπεριφορά του. Αλλά δεν το έκανε.

Ο Εμενίκε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ λοιπόν, αναζητά νέα ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, εξ ου και τα σενάρια πολλών συλλόγων που φέρονται να τον θέλουν. Άγνωστο ακόμα ποια θα τον πάρει. Και όσο χρόνο και να μείνει στον Ολυμπιακό, αυτός θα προπονείται με την ομάδα Νέων του συλλόγου.

Ως εκ τούτου και από ό,τι δείχνουν τα πράγματα, ο Εμενίκε αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, δεν φαίνεται να μένει πολύ καιρό ακόμα στην ομάδα και πως ο «υποβιβασμός» του στην ομάδα Νέων, είναι δείγμα πως απλά δεν υπολογίζεται άλλο.πηγή: gavros.gr