Από την ΠΑΕ έριξαν τους τόνους ως προς τα μεταγραφικά σενάρια, ενώ για τον Βέλγο άσο της Έβερτον, Κέβιν Μιραλάς, άφηναν να εννοηθεί ότι το πιθανότερο είναι να παραμείνει στην Premier League.


Αντίδραση υπήρχε από πλευράς Ολυμπιακού για τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που εμφανίζουν τον Κέβιν Μιραλάς μία ανάσα από τους “ερυθρόλευκους”. Τα σενάρια βεβαίως άρχισαν να “φουντώνουν” για τα καλά εξαιτίας της δήλωσης του Βέλγου άσου στην Κύπρο ότι “είμαι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό”.

Από την π\ειραϊκή ΠΑΕ αφού ξεκαθάριζαν ότι οι μεταγραφές αργούν και πώς το μυαλό όλων στο λιμάνι είναι αποκλειστικά και μόνο στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα (17/12, 15.00), αυτό που έβγαζαν προς τα έξω σχετικά με τον Μιραλάς ήταν ότι το πιθανότερο ο Κέβιν να παραμείνει κάτοικος Αγγλίας.

Την ίδια στιγμή ωστόσο στο Βέλγιο υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός έχει σοβαρές πιθανότητες να ντύσει στα ερυθρόλευκα τον 30χρονο διεθνή επιθετικό της Έβερτον, αναγνωρίζοντας όμως ότι αν μπει στο “παιχνίδι” της διεκδίκησής του η Γουέστ Χαμ, τότε τα πράγματα οι πιθανότητες θα είναι συντριπτικά εναντίον των “ερυθρολεύκων”. Ό,τι είναι να γίνει πάντως με τον Μιραλάς, αναμένεται να συμβεί εώς το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.πηγή: sport24.gr