Ο Σάββας Θεοδωρίδης μιλώντας στο περιθώριο της αναμέτρησης Κυπέλλου του Ολυμπιακού στα Χανιά με τον Πλατανιά μίλησε για το κλείσιμο της χρονιάς, την διαιτησία και τις απαγορεύσεις στο κόσμο του Ολυμπιακού.

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός είπε στην κάμερα της COSMOTE TV μετά το Πλατανιάς - Ολυμπιακός: Ήταν μία κατάσταση επί 3 με 4 μήνες να παίζουμε με τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, να μας κυνηγάει η διαιτησία με τους κυρίους αυτούς και όλα αυτά. Μας πήραν επτά βαθμούς. Να ψάξουν να τους βρουν ποιοι τους πήραν. Τελείωσε η ιστορία αυτή. Φωνάζανε ότι θέλανε να βγουν πρωταθλητές χειμώνα, καλοκαιριού, Σεπτεμβρίου, Ιουνίου και τα λοιπά. Έχω βαρεθεί να τα ακούω στην ζωή μου. 

Πάντα κοιτάνε και θα κοιτάνε την πλάτη του Ολυμπιακού. Είναι από πίσω και κοιτάνε. Εύχομαι χρόνια πολλά στον κόσμο. Η ομάδα έκανε αυτό που έπρεπε για να κερδίσει. Το 2-0 είναι πολύ καλό σκορ εκτός έδρας στον Πλατανιά. Είναι κρίμα που είδα άδειο γήπεδο γιατί ορισμένοι βγάζουν αποφάσεις να δίνουν εισιτήρια στον ΠΑΟΚ, που έγινε χαμός στον Βόλο με τους οπαδούς του. Του δίνουν το ελεύθερο να πηγαίνει παντού και δυστυχώς απαγορεύουν τον κόσμο του Ολυμπιακού να πηγαίνει στα γήπεδα. Ξέρουν γιατί. Γιατί στα Χανιά είναι η πόλη του Ολυμπιακού. Είναι σαν να είμαστε στον Πειραιά και σαν να είμαστε στο Καραϊσκάκη. Ξέρουν που το κάνουνε.

πηγή: gazzetta.gr