Έχουν αρχίσει στον Ολυμπιακό οι αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό ενόψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Οι «ερυθρόλευκοι» γνωστοποίησαν πως οι τέσσερις ποδοσφαιριστές Στέφανος Καπίνο, Χρβόγε Μίλιτς, Σάσα Ζντιέλαρ και Μεχντί Καρσελά δεν λογίζονται πλέον ως παίκτες των Πειραιωτών.

Οι άνθρωποι του συλλόγου ζήτησαν από τους παραπάνω παίκτες να βρουν ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους, από τη στιγμή που δεν υπολογίζονται από τον Ολυμπιακό. Οι λόγοι λίγο πολύ είναι γνωστοί, από τη στιγμή που ιδιαίτερα οι νεοφερμένοι το περασμένο καλοκαίρι Μίλιτς, Καρσελά δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα.

Δεν σταματούν όμως σε αυτούς τους τέσσερις παίκτες οι αλλαγές του ρόστερ, αφού θα υπάρξει και συνέχεια μέχρι το τέλος του 2017. Θα υπάρξουν και άλλοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα ειδοποιηθούν για να βρουν ομάδα να φύγουν και να αποδεσμευτούν από τον σύλλογο.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός μέχρι τώρα πορευόταν με ένα αρκετά μεγάλο ρόστερ και ο προπονητής ήταν αναγκασμένος να κάνει πολλές αλλαγές σε κάθε αγώνα, έτσι ώστε να μπορούν να παίζουν οι περισσότεροι. Από τη στιγμή όμως που δεν θα υπάρξει συνέχεια στην Ευρώπη, δεν υπάρχει και λόγος να έχει η ομάδα ένα τόσο μεγάλο ρόστερ, για αυτό και θα μειωθεί ο αριθμός των παικτών για τη συνέχεια.
πηγή: redking.gr