Γουστάρει να παίζει στον Ολυμπιακό ο Σίλβιο Προτό και αυτό το δείχνει σε κάθε αγώνα της ομάδας τόσο εντός όσο και εκτός έδρας! Κάθε φορά που ο Θρύλος παίζει στο Καραϊσκάκη πάντα μετά από τα ματς ανεξαρτήτου αποτελέσματος πηγαίνει σε όλες τις κερκίδες του γηπέδου και χειροκροτά τον κόσμο.


Σε αρνητικά αποτελέσματα... τρελαίνεται και το δείχνει αυτό μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ και στα γκολ που δέχεται πάλι δείχνει ότι στεναχωριέται και πεισμώνει και παθιάζεται ακόμη περισσότερο! Ο Βέλγος γκολκίπερ του Ολυμπιακού είναι καλά στον Θρύλο και αυτό το δείχνει και με τις επιδόσεις του στους αγώνες της ομάδας και ιδιαίτερα στους ευρωπαϊκούς, εκεί όπου δέχτηκε και μεγαλύτερη πίεση από τους αντιπάλους.

Αλλά παρόλα αυτά πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις ιδιαίτερα κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους. Μάλιστα αφιέρωμα του «X-GOALS» στο youtube στις 50 καλύτερες αποκρούσεις όλης της Ευρώπης μέσα στο 2017, έχει συμπεριλάβει στο βίντεο και τον Σίλβιο Προτό, σε σουτ του Μέσι με την Μπαρτσελόνα στο Καραϊσκάκη, με τον Προτό να διώχνει με διπλή προσπάθεια!

Σε αγώνα που ο Ολυμπιακός κατάφερε να κρατήσει την Μπαρτσελόνα στο 0-0 και το οφείλει και στις αποκρούσεις του Προτό! Απολαύστε τις καλύτερες αποκρούσεις του 2017, μεταξύ αυτών και του τερματοφύλακα του Θρύλου στο 9:29 του βίντεο...

πηγή: redking.gr