Μπορεί να μην τα κατάφεραν οι γυναίκες του Ολυμπιακού στη Ρουμανία απέναντι στη Σέπσι, καθώς ηττήθηκαν με 59-55, αλλά έδειξαν ότι στο δεύτερο ματς στη Γλυφάδα και με τον κόσμο στο πλευρό τους, μπορούν να προκριθούν στην επόμενη φάση του Eurocup!

Οι «ερυθρόλευκες» παρά το γεγονός ότι είχαν καταφέρει στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα να έχουν το προβάδισμα, στο τέλος ηττήθηκαν με 4 πόντους διαφορά ενόψει του δεύτερου ματς στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας στις 21/12.

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός τα πήγε αρκετά καλά, ιδιαίτερα στην άμυνά του, δεχόμενος μόλις 10 πόντους ενώ σημείωσε 18 και έτσι είχε καταφέρει να πάρει μία καλή διαφορά. Την οποία όμως έχασαν οι «ερυθρόλευκες» και το ημίχρονο έκλεισε με 33-31 υπέρ των γηπεδούχων.

Στην τρίτη περίοδο όμως η ομάδα του Πειραιά έπαιξε εκπληκτική άμυνα και δέχτηκε μόλις 8 πόντους, ενώ σημείωσε 16 και μπόρεσε ξανά να πάρει κεφάλι στο σκορ με 41-47, αλλά στο τέταρτο δεκάλεπτο είχε ένα κενό διάστημα προς το τέλος που έδωσε το δικαίωμα στις ρουμάνες να τελειώσουν με το υπέρ τους 59-55. Πρώτη σκόρερ του Θρύλου ήταν η Ιβον Αντερσον με 19 πόντους, ενώ την ακολούθησε στο σκορ η Εβίνα Μάλτση με 15 πόντους.πηγή: redking.gr