Στην πατρίδα του θεωρούν ότι στον Ολυμπιακό θα δεχτούν τις επόμενες μέρες επίσημη κρούση για τον Φιγκέιρας. Τι θα συμβεί αν και εφόσον ο 26χρονος Πορτογάλος μπακ αποχωρήσει από τους "ερυθρόλευκους";


Κάτι παίζει με Φιγκέιρας... Κι αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά οι Πορτογάλοι. Γενικώς παρατηρείται στην πατρίδα του μία έντονη κινητικότητα. Τις τελευταίες δύο μέρες έχει αναπτυχθεί μία φημολογία στην Πορτογαλία ότι θα «σκάσει» πρόταση στον Ολυμπιακό για τον 26χρονο μπακ.


Ακόμα κι αν ισχύουν όλα όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες στην Πορτογαλία, δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει αποδεκτή την πρόταση. Άλλωστε, πολλές φορές στο παρελθόν έχει αρνηθεί προτάσεις που δεν έγιναν γνωστές προς τον Τύπο.

Ο Φιγκέιρας αυτή τη στιγμή είναι το «μπακ απ» του Ελαμπντελαουί. Σίγουρα δεν είναι ευχαριστημένος με την ιδέα του πάγκου ή με το γεγονός ότι στην παρούσα φάση λογίζεται ως εναλλακτική λύση για το δεξί άκρο της άμυνας. Οπότε, τις επόμενες μέρες θα φανεί αν όντως έχουν βάση τα όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες στην Πορτογαλία.


Πηγή: sport24.gr