Στο στόχαστρο της Σεβίλλης έχει μπει ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στο... ραντάρ του Ολυμπιακού εδώ και ένα μήνα, παρότι ανανέωσε πρόσφατα μέχρι το 2020. Πόσο τον κοστολογούν οι Ισπανοί.

Μία από τις μεταγραφικές προτεραιότητες του Ολυμπιακού στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είναι και αυτή του εξτρέμ. Με τον Καρσελά να έχει κουνήσει μαντίλι και τον Σεμπά να είναι... μετέωρος, η απόκτηση ενός πρωτοκλασάτου άσου στα άκρα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Ένα από τα ονόματα που ακούγονται τον τελευταίο μήνα και μπορεί να καλύψει αυτή τη θέση είναι ο Γιάνις Σαλιμπούρ. Ο 26χρονος άσος της Γκινγκάμπ ανανέωσε πρόσφατα μέχρι το 2020, όμως η παραμονή του στην γαλλική ομάδα δεν είναι δεδομένη. Μετά τον Ολυμπιακό και η Σεβίλλη εξετάζει την περίπτωση του με την αξία του ποδοσφαιριστή να κυμαίνεται μεταξύ έξι και οκτώ εκατομμυρίων Ευρώ.

Ο πρόεδρος της Γκινγκάμπ πάντως δήλωσε πως δεν... καίγεται να τον παραχωρήσει, όμως δεν θα έλεγε όχι σε μία ενδιαφέρουσα πρόταση. Ο Σαλιμπούρ μετρά 13 συμμετοχές με 2 γκολ φέτος στην πρώτη κατηγορία, αφού ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό.

πηγή: contra.gr