Ο Γιώργος Πρίντεζης βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου για την ανανέωση με χορηγό εταιρεία και μεταξύ άλλων στάθηκε στην συνέχεια της EuroLeague και το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού μιλώντας για την αναμέτρηση με την ισπανική ομάδα, στάθηκε στην κακή κατάσταση των αντιπάλων τους, αλλά και το γεγονός ότι περιμένουν... αντίδραση.

«Η Ρεάλ είναι μία μεγάλη ομάδα που θα θέλει να αντιδράσει. Μπορεί να έχει πολλούς τραυματισμούς, αλλά έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν την ζημιά. Δεν πρέπει να εφησυχάσουμε από τις συνεχόμενες νίκες μας» δήλωσε ο Πρίντεζης και συνέχισε: «Δεν είναι τελικός, υπάρχει αρκετός δρόμος, αλλά μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό δεν θέλουμε να έχουμε κάποια άλλη απώλεια στο γήπεδό μας».

Οσο για τα προϊόντα της Menarini και αν θα βοηθήσουν τον ίδιο και την ομάδα του, είπε: «Δεν ξέρω πώς να απαντήσω για να μην παρερμηνευτεί. Είμαστε τυχεροί. γιατί έχουμε ένα τιμ που ελέγχει τα πάντα. Εχω απεριόριστη εμπιστοσύνη στους γιατρούς και στον γυμναστή της ομάδας και είμαι σίγουρος πως για να φτάσει αυτό το προϊόν στα χέρια μας, θα είναι πολύ καλό. 

Από την πλευρά των αθλητών είναι πολύ σημαντικό να έχουμε εταιρείες δίπλα μας και να μας στηρίζουν. Εμείς κάνουμε ό,τι καλύτερο για να πετύχουμε τους στόχους. Ευχαριστούμε την εταιρεία και μακάρι η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί για πολλά ακόμα χρόνια».πηγή: gazzetta.gr