Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην κορυφή του πρωταθλήματος και ολοκλήρωσε το πρώτο μισό της σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα προκάλεσε χαμόγελα και ικανοποίηση, με τον Τάκη Λεμονή να καμαρώνει για το γεγονός ότι η πρόβλεψή του βγήκε απολύτως αληθινή.

Ο 57χρονος τεχνικός δεν είχε σταματήσει τις τελευταίες εβδομάδες να διατρανώνει, δημόσια και ιδιωτικά, την πίστη του για ανακατάληψη της κορυφής από τον Θρύλο, πριν την 1η Ιανουαρίου. Μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ, λοιπόν, το κλίμα στα αποδυτήρια του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ήταν εξαιρετικό. Με τον Τάκη να μιλάει στους παίκτες του και να τους συγχαίρει για όσα κατάφεραν.

«Συγχαρητήρια σε όλους. Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη. Είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας, δεν βιαστήκαμε, ψάξαμε και φτιάξαμε τις ευκαιρίες μας και για αυτό νικήσαμε. Αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί, μπράβο σε όλους για το αποτέλεσμα», είπε αρχικά ο προπονητής των Πειραιωτών, για να συμπληρώσει με νόημα: «Σας είχα πει από την αρχή ότι θα είμαστε πρώτοι τα Χριστούγεννα. Τώρα είμαστε εκεί που πρέπει και πρέπει να μείνουμε στην κορυφή».
πηγή: gavros.gr