Άπαντες στον Ολυμπιακό ετοιμάζονται για τον τελευταίο αγώνα του πρώτου γύρου για το πρωτάθλημα θέλοντας να επεκτείνουν το σερί νικών της ομάδας εν όψει των διακοπών για τα Χριστούγεννα ώστε να παραμείνουν στη μάχη της κορυφής της βαθμολογίας.

Ο Τάκης Λεμονής φαίνεται να καταστρώνει σιγά σιγά τα πλάνα του ε κάποιες πρώτες πληροφορίες να δείχνουν όπως είναι άλλωστε λογικό πως ο φορμαρισμένος Καρίμ Ανσαριφάρντ θα πάρει φανέλα βασικού με τον ΠΑΣ μετά την πολύ καλή εμφάνιση στο Αγρίνιο και μάλιστα έχοντας πάλι πίσω του τον Κώστα Φορτούνη.

Στην μεσοεπιθετική γραμμή φαίνεται πως ο Μάριν θα είναι πάλι στην ενδεκάδα ενώ το δίδυμο Ταχτσίδη-Ρομαό είναι πιθανόν να σπάσει καθώς μπορεί να δούμε κάποια αλλαγή στο κέντρο. Ως προς την άμυνα ο Ένγκελς είναι σίγουρα «αγκαλιά» με τη φανέλα βασικού όπως και ο Ομάρ στα δεξιά αλλά και ο Προτό στην εστία.

Για τα αριστερά είναι πιθανόν να προτιμηθεί ο Φιγκέιρας για να προφυλαχθεί ο Κούτρης ενώ για παρτενέρ του Ένγκελς παίζουν οι Σισέ-Μποτία με τον Σισέ να φαίνεται πιο πιθανό να αγωνιστεί βασικός.