Έγινε το πρώτο βήμα από τις γυναίκες του Ολυμπιακού στο βόλεϊ για την πρόκριση στους «16» της Ευρώπης, με τον προπονητή του Θρύλου Mπράνκο Κοβάτσεβιτς να δηλώνει:

«Το παιχνίδι ήταν όπως το περιμέναμε. Μπορεί να μην ήταν κάποια διάσημη ομάδα αλλά όπως είχαμε πει και πριν το παιχνίδι είναι μια καλή ομάδα η Λογκρόνιο, με παράδοση και αρκετές διεθνείς Ισπανίδες παίκτριες. Ήταν δυνατός αγώνας, θα μπορούσαμε να τον τελειώσουμε νωρίτερα και πιο εύκολα, ειδικά στο δεύτερο σετ αλλά κάναμε το πρώτο βήμα και θέλουμε να πανηγυρίσουμε την πρόκριση στην Αθήνα. Στο δεύτερο παιχνίδι θα έχουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας και θα είναι πιο εύκολο το παιχνίδι στο γήπεδο μας».

Από την πλευρά των παικτριών η αρχηγός του Ολυμπιακού Στέλλα Χριστοδούλου, δήλωσε στο osfp.gr: «Κάναμε μια καλή εμφάνιση για το πρώτο ευρωπαϊκό μας παιχνίδι. Σίγουρα είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας αλλά είναι λογικό και αυτό που κρατάμε είναι το αποτέλεσμα.
Θέλουμε στη ρεβάνς να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας για να πάρουμε μια ακόμα νίκη και να προκριθούμε στους "16" της διοργάνωσης».πηγή: redking.gr