Ο Ολυμπιακός έχει ρίξει τους τόνους για Μιραλάς αλλά δεν έχει αφήσει την υπόθεσή του με την Έβερτον να σκέφτεται να δώσει τον Βέλγο διεθνή στην Λέστερ στα ανταλλάγματα για τον Γκρει.

Ο Κέβιν Μιραλάς από το καλοκαίρι μέχρι και σήμερα παραμένει ένας μεταγραφικός διακαής πόθος του Ολυμπιακού. Το ότι υπάρχει μία... βάση αλλά μία δεδομένη επιθυμία του παίκτη για επιστροφή στο Λιμάνι δεν σημαίνει πως αυτό θα γίνει και πράξη καθώς είναι γνωστά τα οικονομικά μεγέθη και οι δυσκολίες της υπόθεσης, ακόμα και εάν η Έβερτον πάει στην λογική του δανεισμού.

Από την Πέμπτη πάντως έχει κυκλοφορήσει η εξής πληροφορία στο Νησί: η Έβερτον δείχνει να θέλει πολύ να πάρει τον 21χρονο χαρισματικό εξτρέμ της Λέστερ, Ντεμαράι Γκρει, που φέτος έχει 4 γκολ και 1 ασίστ σε 19 αναμετρήσεις. Στο πλαίσιο αυτό για να πειστεί η Λέστερ σκέφτεται το ενδεχόμενο να δώσει και ανταλλάγματα δύο παίκτες. Ο ένας είναι ο Κέβιν Μιραλάς και ο άλλος είναι ο Άαρον Λένον. Δεν διευκρινίζεται με το ποιο καθεστώς μπορεί να πάνε αμφότεροι στην Λέστερ, ούτε εάν η ομάδα του Γκρει είναι θετική σε κάτι τέτοιο.

Είναι πάντως εμφανές (ξανά) πως η υπόθεση του Βέλγου σταρ δεν είναι εύκολη, παρότι ο πειραϊκός σύλλογος έχει την διάθεση να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για να τον κάνει εκ νέου δικό του στοχεύοντας σε εξάμηνο δανεισμό με οψιόν αγοράς. Για τον Μιραλάς από το Νησί πάντως υπάρχει και η Γουέστ Χαμ και άλλες ομάδες.πηγή: gazzetta.gr