Από Βέλγιο και Πορτογαλία υπάρχει επιβεβαίωση των πληροφοριών για Οφόε και Σπόρτινγκ (κυρίως) και μένει να φανεί το αποτέλεσμα των επαφών Ολυμπιακού - Ενροτό.

Το πλέον έντονο ενδιαφέρον και την κινητικότητα την έχει η Σπόρτινγκ για τον έμπειρο μεσοεπιθετικό πέρα από την Μπενφίκα. Ο Βέλγος άσος είναι ένας παίκτης που έχει ζήτηση στο εξωτερικό καιρό τώρα και φυσικά είναι σε περίοπτη θέση στην λίστα της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Η δε πίεση από την οικογένειά του μετά την ληστεία στο σπίτι του καλά κρατεί.

Φυσικά όπως έχουμε σημειώσει και χθες ο Ολυμπιακός για να πει το ΟΚ για μία αποχώρηση του Βάντις Οτζίτζα Οφόε θα πρέπει το οικονομικό αντίτιμο να είναι το ανάλογο. Την Τετάρτη υπήρξε η σχετική επιβεβαίωση των παραπάνω πληροφοριών και στο Βέλγιο αλλά και στην Πορτογαλία, όπου έκανε ειδικό θέμα η O Jogo.

Πολλά θα κριθούν και από το νέο και επικείμενο ταξίδι του Ενροτό στην Ελλάδα. Μέχρι πρότινος δεν υπήρχε κάτι προγραμματισμένο ωστόσο ο agent του διεθνούς Βέλγου θα μεταβεί στην χώρα μας με τον Ολυμπιακό για επαφές για διάφορα θέματα και στην... ατζέντα φαίνεται πως θα είναι και το ζήτημα του Οφόε. Άλλωστε σχεδόν σε κάθε μεταγραφική περίοδο Ενροτό και Ολυμπιακός έχουν επαφές για μεταγραφικά θέματα.πηγή: gazzetta.gr