Με τον ισχυρό του άνδρα, θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στη Γαλλία, για την αναμέτρηση κόντρα στην Τουρ, την ερχόμενη Τρίτη (19/12). Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης, θα συνοδέψει την αποστολή των «ερυθρολεύκων» στη χώρα των «τρικολόρ», δείχνοντας για ακόμα μια φορά, ότι βρίσκεται δίπλα σε όλα τα αθλήματα του Ολυμπιακού.

Η ομάδα του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, μετά τη νίκη της με 3-0 στο Ρέντη, στην αναμέτρηση της ερχόμενης Τρίτης, θέλει δύο σετ, προκειμένου να είναι εκείνη που θα πάρει την πρόκριση στη φάση των «16» του CEV Challenge Cup.

Η φετινή ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας, είναι ένας στόχος που έχουν θέσει άπαντες στο Πειραιώτικο στρατόπεδο, κάτι που φαίνεται και με τον πλέον περίτρανο τρόπο, με την παρουσία του Μιχάλη Κουντούρη στη Γαλλία.

Ωστόσο δείχνει και ένα ακόμα πράγμα. Μπορεί να ακούστηκαν τα όσα ακούστηκαν για την υπόθεση του Νέιθαν Γουνεμπάνια, αλλά η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία απέρριψε πανηγυρικά τα όσα ισχυρίστηκε ο παίκτης αλλά και η Τουρ, κάτι το οποίο αποτέλεσε την απόλυτη δικαίωση για τον Ολυμπιακό, και η παρουσία του Μιχάλη Κουντούρη για πρώτη φορά φέτος σε εκτός έδρας αναμέτρηση τμήματος του Ερασιτέχνη, μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μαζί του θα είναι επίσης ο Γενικός Αρχηγός του Ερασιτέχνη, Γιάννης Δαλέζιος και η Γενική Γραμματέας, Χριστίνα Τσιλιγκίρη.πηγή: gavros.gr