Το όνομα του Αντόνιο Ντοναρούμα είχε ακουστεί για την εστία του Ολυμπιακού, αλλά δεν είχε επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη. Ωστόσο, το ντόμινο των εξελίξεων με τον αδερφό του, Τζιανλουίτζι, στην Μίλαν άνοιξε και την δική του πόρτα… παραπόνων.

Στην Ιταλία, λοιπόν, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ευρέως ότι ο 27χρονος τερματοφύλακας, που έπαιξε πέρυσι στον Αστέρα Τρίπολης, βρέθηκε μια ανάσα από τους πρωταθλητές Ελλάδας. «Ο Μιραμπέλι έπεισε τον Αντόνιο Ντοναρούμα να υπογράψει στην Μίλαν, ενώ ήταν πολύ κοντά στον Ολυμπιακό, καθώς του υποσχέθηκε ότι θα έχει ικανοποιητικό χρόνο συμμετοχής, όμως αυτό δεν συμβαίνει», αναφέρουν τα δημοσιεύματα που πηγάζουν από το Μιλάνο.

Το καλοκαίρι, πάντως, το σενάριο για την επιστροφή του στους «ροσονέρι», στων οποίων τα τμήματα υποδομής έμαθε να στέκεται κάτω από εστία, ήταν διαφορετικό και έγραφαν στην Ιταλία ότι χαριστικά πήγε στην Μίλαν, ώστε το σπουδαίο ταλέντο, ο αδερφός του Τζιαλουϊτζι, να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Πράγματι ο μικρός Ντοναρούμα υπέγραψε και μαζί στην Μίλαν πήγε και ο Αντόνιο, ο οποίος φαίνεται ότι έχει μετανιώσει. Ο θηριώδης γκολκίπερ ύψους 1,92 μ. δεν έχει πάρει ούτε λεπτό συμμετοχής σε καμία διοργάνωση με την Μίλαν και πλέον η επιθυμία του είναι να αποχωρήσει και να πάει σε κάποια ομάδα που θα τον εμπιστεύονται…πηγή: gavros.gr