Παρουσία του Λεονάρντο Κούτρη και του Τάσου Πάντου τελέστηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο αγιασμός στην Σχολή του Ολυμπιακού στην περιοχή της Πεντέλης.

Ο πάτερ Πελοπίδας ευχήθηκε στα παιδιά και στους προπονητές καλή χρονιά και μίλησε για την συνεργασία της ενορίας με την Σχολή του Ολυμπιακού. Η νέα Σχολή του Δικτύου έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά και τα παιδιά της περιοχής εμπιστεύονται τον Ολυμπιακό για να παίξουν ποδόσφαιρο αλλά και για να κυνηγήσουν το όνειρό τους. Ο νυν και ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού (Κούτρης και Πάντος) έδωσαν το παρών στην Σχολή και έδωσαν πολύτιμες συμβουλές στους ποδοσφαιριστές της. 

Ο Κούτρης είπε μεταξύ άλλων: "Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ μαζί σας. Ο Ολυμπιακός θα σας δώσει αυτά που θέλετε για να φτάσετε ψηλά. Αυτό που θα σας πω είναι ότι το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι και διασκέδαση". Ο Τάσος Πάντος που έχει εμπιστευτεί τον γιο του στην Σχολή και είναι πάντα δίπλα στον επικεφαλής της κ. Ντούσκο και τους συνεργάτες του και δηλώνει: "Είναι μια σημαντική προσπάθεια που έχει κερδίσει τους δημότες. Είμαστε δίπλα στη Σχολή και θέλουμε από εδώ να βγουν νέα ταλέντα". 
Μετά από τον Αγιασμό όλα τα παιδιά φωτογραφήθηκαν με τον Λεόνε που ήταν επίσιμος καλεσμένος στην εκδήλωση. Το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Πεντέλης κ.Δημήτρης Στεργίου και ο Διευθυντής Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού κ. Βασίλης Νάνος. Ο Ολυμπιακός έχει Δίκτυο με 46 Σχολές σε όλον τον κόσμο και αυξάνει συνεχώς την δύναμή του στην Αττική όπου και έχε ξεπεράσει τις 20 Σχολές.
Πηγή: gazzetta.gr