Στο στόχαστρο της Μπιλμπάο ήταν ο Κρίστιαν Γκανέα. Ο αριστερός μπακ της Βιτορούλ, απασχόλησε κάμποσο καιρό τους Ισπανούς, με τους Ίβηρες δημοσιογράφους από τη μεριά τους, να φιλοξενούν παλαιότερες δηλώσεις του παίκτη, που εξέφραζε την επιθυμία του να πάει να παίξει στην Μπιλμπάο.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα, πάντως, ο παίκτης δεν θα πάει τελικά στην Ισπανία, τουλάχιστον για την Μπιλμπάο, καθώς η ομάδα αποφάσισε να αποσύρει το ενδιαφέρον της. Οι λόγοι που την ανάγκασαν να το κάνει αυτό, ήταν πως ενώ τον παρακολούθησαν σε παιχνίδι, ο ποδοσφαιριστής ήταν αρκετά επιθετικογενής σε σχέση με τη θέση που παίζει, με την Μπιλμπάο να θέλει «τείχος» στα μετόπισθεν και όχι παίκτη που να προωθείται, εφόσον είναι αμυντικογενής.

Οι Ισπανοί συμπέραναν πως συν τοις άλλοις έκανε και αρκετά λάθη και κάπως έτσι το ενδιαφέρον τους για τον Γκανέα ολοκληρώνεται εδώ. Από εκεί και πέρα, το ίδιο δημοσίευμα σημειώνει πως για τον παίκτη ενδιαφέρονται αρκετές ομάδες, όπως οι Μάλαγα, Εσπανιόλ, Φράιμπουργκ, Ολυμπιακός, ΠΑΟ και Στεάουα. Για να τον παραχωρήσει η Βιτορούλ, ζητάει 600 χιλιάδες ευρώ.
πηγή: gavros.gr