Ο Τάκης Λεμονής στην συνέντευξη Τύπου μετά το Παναιτωλικός - Ολυμπιακός μίλησε για τη νίκη των Πειραιωτών και το πόσο σημαντικό είναι ότι σκόραραν οι Ανσαριφάρντ και Τζούρτζεβιτς. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
 
Για τη νίκη επί του Παναιτωλικού: «Βασικά η κάθε νίκη ποτέ δεν σου δίνει παραπάνω από 3 βαθμούς, αλλά είχε πολύ μεγάλη σημασία γιατί έγινε επί ενός πολύ καλού αντιπάλου».
 
Για το αν είναι μήνυμα του Ολυμπιακού ενόψει της συνέχειας: «Νομίζω ότι προσπαθούμε πάρα πολύ, πάνω απ’ όλα να έχουμε μία ομάδα η οποία θα κατακτήσει τον τίτλο. Αυτή είναι η προσπάθειά μας. Σίγουρα όταν περνάς από εδώ και με ένα τέτοιο σκορ είναι κάτι πολύ σημαντικό».
 
Για την επιθετική απόδοση της ομάδας: «Γενικά αν πάρουμε τα πέντε τελευταία παιχνίδια έχουμε ένα πολύ καλό επιθετικό στατιστικό, ότι έχουμε μ.ο. 20 με 22 τελικές προσπάθειες και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Στο παιχνίδι που είχαμε μέχρι τώρα τις λιγότερες μέχρι τώρα στο ματς με τον Πλατανιά, που είχαμε 15 και είχαμε 5 γκολ όμως. Υπάρχει λίγο μια ανισορροπία σε αυτό το κομμάτι αλλά είναι σημαντικό ότι σήμερα σκόραραν και οι δύο επιθετικοί μας και ο Κώστας (σ.σ. Φορτούνης). Αυτό είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Νομίζω πρέπει να επιμείνουμε πολύ περισσότερο στο θέμα της δημιουργίας μας και παράλληλα για να μην ξεχνιόμαστε πρέπει να κοιτάμε πάντα και το αμυντικό μας παιχνίδι όχι μόνο το επιθετικό».
 
Για τον Μόρα: «Είμαι προπονητής του Ολυμπιακού, αυτήν την ερώτηση μπορείτε να την κάνετε στον προπονητή του Παναιτωλικού».
 
Για το αν το τελικό σκορ αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα: «Ίσως είναι μεγάλο για τον Παναιτωλικό, γιατί στάθηκε αρκετά καλά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να πούμε ότι η νίκη του Ολυμπιακού δεν έπρεπε να υπάρξει».

πηγή: gazzetta.gr