Αφού αρχικά εξέφρασε την χαρά του για το γκολ που πέτυχε, στην συνέχεια ο μέσος του Ολυμπικαού Γκιγιόμ Ζιλέ τόνισε πως οι Πειραιώτες θα μπορούσαν να κερδίσουν πολύ πιο εύκολα τον Λεβαδειακό.

Ο Βέλγος μέσος που πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού ανέφερε τα εξής μιλώντας στην κάμερα της NOVA: «Είμαι χαρούμενος για το γκολ γιατί μας βοήθησε να πάρουμε τη νίκη. Περνάω δύσκολες στιγμές γιατί θέλω να πάίζω, οπότε από τη στιγμή που με έβαλε σήμερα ο προπονητής, ήταν η καλύτερη απάντηση που μπορούσα να δώσω.

Το παιχνίδι θα μπορούσε να είναι 3-0 από το πρώτο ημίχρονο, αυτό ήταν το κακό για εμάς, έπρεπε να το τελειώσουμε πιο νωρίς. Φτάσαμε να κινδυνεύουμε με ισοπαλία, πρέπει να το βελτιώσουμε αυτό.

Είναι καλύτερα να πηγαίνεις μετά από νίκη σε τέτοιο ματς, αλλά θα είναι πολύ διαφορετικά. Έχουμε δύσκολη δουλειά, παίζει για την προκρισή της η Σπόρτινγκ και την είδαμε στο πρώτο ματς εδώ. Όπως και να χει το σημερινό παιχνίδι μας βοηθά για να πάμε εκεί και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα».  

πηγή: gazzetta.gr