Χθες βγήκε στο φως της δημοσιότητας το όνομα του αριστερού μπακ της Βιτορούλ, Κρίστιαν Γκανέα. Ο Ρουμάνος είναι πολύ καλός παίκτης και αν ισχύουν τα όσα γράφουν οι Ισπανοί, ο Ολυμπιακός κοιτάει και αυτή την περίπτωση. Το σίγουρο είναι πως από την ομάδα εξετάζουν την απόκτηση ενός παίκτη που παίζει σε αυτή τη θέση.

Έχει γραφτεί εδώ και καιρό το όνομα του Μπάμπη Λυκογιάννη. Ενός παίκτη που ξεκίνησε την καριέρα του στον Θρύλο και τώρα ανήκει στη Στουρμ Γκρατς, με την οποία κάνει καλές εμφανίσεις και σκόραρε, μάλιστα, πρόσφατα. Με την αυστριακή ομάδα ο Λυκογιάννης έχει 79 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έξι γκολ και πέντε ασίστ και δείχνει να βρίσκεται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό.

Ο Μπάμπης αρέσει στους ανθρώπους της ομάδας όχι μόνο γιατί ξέρουν το παιδί και αποτελεί ένα κομμάτι της ακαδημίας της ομάδας μας αλλά γιατί έχοντας ήδη πολλά χρόνια στη χώρα μας θα χρειαστεί πολύ μικρότερο χρόνο προσαρμογής στα δεδομένα του πρωταθλήματος. Υπάρχουν πληροφορίες για διερευνητικές ερωτήσεις σχετικά με τον παίκτη καμία όμως επίσημη πρόταση ή συμφωνία μέχρι στιγμής.
Πηγή: gavros.gr