Ο Χρβόγιε Μίλιτς συνεχίζει να είναι για τα καλά εκτός πλάνων στην Super League με τον Γενάρη να... πλησιάζει και ενώ τα ζόρια για τον Ζντιέλαρ κυρίως και λιγότερο για τον Βούκοβιτς καλά κρατούν.

Έχει αρχίσει σιγά σιγά να ξεκαθαρίζει το... τοπίο σχετικά με το υπάρχον ρόστερ του Ολυμπιακού. Υπάρχουν χαρακτηριστικές περιπτώσεις παικτών που δεν έπαιρναν ευκαιρίες και επαρκή χρόνο συμμετοχής με τον Χάσι και δεν παίρνουν και τώρα. Ο Κροάτης αριστερός μπακ σε μία θέση που ουσιαστικά υπάρχει μόνο ο αριστεροπόδαρος μπακ χαφ Κούτρης δεν κατάφερε ούτε να κάνει την διαφορά ούτε και να πάρει πολλά μας στα πόδια του. Φτάσαμε Νοέμβριο και ο 28χρονος Μίλιτς έχει μόλις 4 ματς σε Super League και Κύπελλο και δίχως να έχει κάνει και κάποια μεγάλη εμφάνιση.

Με αυτά και με αυτά ο Μίλιτς είναι σε δεινή θέση ενόψει Γενάρη και με τις ανακατατάξεις που θα προκύψουν ξανά για το ρόστερ όλα είναι ανοιχτά. Εκτός πλάνων δείχνει να οδεύει και ο Ζντιέλαρ που έχει χάσει την θέση του στην αποστολή λόγω Ταχτσίδη και με το συμβόλαιό του να φτάνει προς το τέλος του. Και ο Σάσα Ζντιέλαρ δεν διανύει τόσο εύκολες ημέρες.

Υπάρχει σαφώς και η περίπτωση του Βούκοβιτς, που επίσης δεν έχει προσφέρει και πολλά ενώ για ένα σημαντικό διάστημα ήταν τραυματίας, με τον Σέρβο πάντως να υπάρχει ως μία εναλλακτική λύση για το κέντρο της άμυνας. Όσο για τον Ζιλέ έχουμε αναφέρει ξανά τα δεδομένα του, ωστόσο ο Βέλγος είναι μία διαφορετική υπόθεση καθώς στο τελευταίο διάστημα παίρνει ματς και λεπτά συμμετοχής στα πόδια του.
πηγή: gazzetta.gr