Η Θύρα 7 εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία στηρίζει τον Βαγγέλη Μαρινάκη ενώ αναφέρεται και στην κυβέρνηση αλλά και στους Καμμένο, Κοντονή.

Μία μακροσκελέστατη ανακοίνωση εξέδωσε η Θύρα 7 η οποία πήρε θέση για τα τελευταία γεγονότα που αφορούν τον Ολυμπιακό. Σε αυτήν  ξεκαθαρίζουν πως στηρίζουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη και αναφέρονται στην κυβέρνηση αλλά και συγκεκριμένα στους Πάνο Καμμένο και Σταύρο Κοντονή.

«Αφήσαμε να περάσουν κάποιες μέρες και να κοπάσει ο θόρυβος απο την ιστορία με το βούλευμα Εφετών για να πάρουμε θέση και για αυτό αλλά και για όσα βλέπουμε να συμβαίνουν μπροστά στα μάτια μας τα τελευταία χρόνια. H ΘΥΡΑ 7 έχει επιλέξει εδώ και χρόνια στην πορεία της, τη λογική του «No Politica» εκτός βέβαια περιπτώσεων που θεωρούμε ότι απειλούν ή στρέφονται κατά του Ολυμπιακού μας. Η θέση που θα πάρουμε σήμερα είναι μια απάντηση στην επίθεση που δέχεται ο Ολυμπιακός. Και αναγκαζόμαστε να απευθυνθούμε σε πολιτικούς και στην κυβέρνηση γιατί αυτοί πρώτα επέλεξαν ως στόχο τον Ολυμπιακό για να ικανοποιήσουν τους υποστηρικτές τους και φίλους τους που είναι εχθροί του Ολυμπιακού» ανέφερε αρχικά ενώ στην συνέχεια έκανε αναφορά στην κυβέρνηση γράφοντας πως 

«Τι πιστεύουν οι πολιτικοί –ειδικά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που συμμετέχουν σε αυτά τα σχέδια; Ότι είναι στο απυρόβλητο; Και δε μιλάμε για τους πολιτικούς του Πειραιά οι οποίοι καλά θα κάνουν να μην εμφανιστούν στις γειτονιές του, γιατί θα τους τρελάνουμε στις... απορίες, αλλά για τους πολιτικούς σε όλη την Ελλάδα» και πρόσθετε ότι 

«Σε ποιά χώρα μπορεί να υπάρχουν καταγγελίες για Υπουργό Δικαιοσύνης ότι εμπλέκεται σε καταθέσεις ισοβιτών και αυτό δεν θεωρείται σοβαρό; Ένας τύπος με 6.000 ψήφους (το ένα έκτο του Καραισκάκη) που νομίζει ότι είναι ιδιοκτήτης της χώρας, όπως νόμιζε ότι είναι ιδιοκτήτης του ποδοσφαίρου, όταν όριζε... επόπτες και διαιτητές και καθυστέρησε τον τελικό μέχρι να τον χάσει ο Ολυμπιακός και να είναι όλοι τους ευχαριστημένοι. Ένας τύπος που διέκοπτε το πρωτάθλημα όποτε ήθελε, άφηνε τα γήπεδα χωρίς φιλάθλους για δυο αγωνιστικές (λόγω... βίας) αλλά ενδιάμεσα, την Τετάρτη έπαιζε η ομάδα του φίλου του με 60,000 κόσμο σε ντέρμπι. Μη χαθούν και οι εισπράξεις...».

Στην μεγάλη ανακοίνωση της Θύρας 7 γίνεται αναφορά και στον Πάνο Καμμένο. «Ποιός δίνει το δικαίωμα σε ένα κόμμα του 2% να τα βάζει με τον Ολυμπιακό του 50% των Ελλήνων; Ο κύριος «ούτε νεκρός μνημόνιο» είναι ελάχιστος για να τα βάλει με τον κόσμο του Ολυμπιακού».

Τέλος στα υστερόγραφα έγραψε η Θύρα 7 ότι «Α) Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, είναι άξιος μπροστάρης και ηγέτης του Ολυμπιακού μας. Και λάθη ποδοσφαιρικά έχει κάνει και θα ξανακάνει και εμείς εκεί είμαστε να του τα επισημαίνουμε. Όμως σε αυτό τον πόλεμο που δέχεται δεν θα είναι μόνος. Τώρα, στην κορύφωση του, είμαστε όλοι δίπλα του, ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ. Β) Όχι κύριοι και κυρίες, δεν είμαστε «τάγματα εφόδου» όπως μας παρουσιάζουν τα μέσα ενημέρωσης που τα αρπάζουν απο αριστερά και απο δεξιά. Για τον Ολυμπιακό όμως, είμαστε ασπίδα και δόρυ. Και όποιος δεν το ξέρει, θα το μάθει. Γ) Όσοι απο την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έσπειραν ανέμους, να είναι έτοιμοι να θερίσουν θύελλες. Αυτοί που βάφτισαν τους Ολυμπιακούς «εγκληματίες» και «εγκληματική οργάνωση» στην Ελλάδα είναι αυτοί που στήνουν «εγκληματικές οργανώσεις» χωρίς να υπάρχουν. Δ) Όλοι όσοι εκτελούν «συμβόλαια» παντός είδους, να ξέρουν ότι υπάρχει και θεία Δίκη... ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ. ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ»


πηγή: gazzetta.gr