Θύμα διάρρηξης έπεσε το τελευταίο διάστημα και ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Μεχντί Καρσελά, με την αστυνομία να έχει εντείνει τις προσπάθειές της να βρει τους δράστες.

Όπως προκύπτει από το αστυνομικό ρεπορτάζ το συμβάν είχε γίνει στις 30 Οκτωβρίου. Ο Μεχντί Καρσελά επέστρεψε στο σπίτι του στην περιοχή της Βουλιαγμένης, μετά από προπόνηση. Μόλις μπήκε στο διαμέρισμα διαπίστωσε έκπληκτος πως ήταν άνω - κάτω και στην συνέχεια κάλεσε την αστυνομία. Οι Αρχές διαπίστωσαν πως ένα παράθυρο ήταν παραβιασμένο. Οι διαρρήκτες πήραν ένα μικρό χρηματοκιβώτιο που είχε στην κρεβατοκάμαρά του.

Μετά από αναζητήσεις, οι Αρχές βρήκαν κοντά στο βουνό, 400 μέτρα μακριά, το μικρό χρηματοκιβώτιο πεταμένο και ανοιγμένο. Όπως είπε ο ίδιος ο παίκτης στον Alpha: «Έκλεψαν πολλά πράγματα. Η οικογένειά μου ήταν μέσα στο σπίτι και το έβαλαν στα πόδια». Η σύζυγος του είδε τους ληστές και την ώρα που έτρεξαν να διαφύγουν καλούσε και εκείνη την ΕΛΑΣ ενώ πήραν και πολλά αντικείμενα αξίας μαζί τους. Θυμίζουμε πως ήδη έχουν πέσει θύματα κλοπών οι Αραούχο, Εμενίκε, Ομάρ, Οτζίτζα Οφόε αλλά και ο Ντέμης Νικολαϊδης ενώ είχαν επιχειρήσει να ανοίξουν και το σπίτι του Προτό.
πηγή: gazzetta.gr