Το πρωτάθλημα ολοκλήρωσε και την 10η του στροφή και σιγά σιγά είμαστε στο 1/3 του μαραθωνίου που θα τελειώσει το Μάιο. Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα για να μιλάμε για πρωταγωνιστές, πόσο μάλλον για πρωταθλητές υπάρχει ένας παίκτης, ο οποίος έχει τραβήξει τα βλέμματα τον τελευταίο καιρό και για τον οποίο έχουν πολύ καλή άποψη και στον Ολυμπιακό.


Μιλάμε για έναν παίκτη που είχε αφήσει πολύ καλή εικόνα στους δύο συνεχόμενους αγώνες του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης (για πρωτάθλημα και κύπελλο) ενώ είχε πολύ θετική παρουσία και στο ματς του Αστέρα με την ΑΕΚ όπου το... συνοθύλευμα του Μανόλο προσγειώθηκε απότομα χάνοντας με 2-0, ενώ ο ΘΡΥΛΟΣ τον έχει παρακολουθήσει ουκ ολίγες φορές.


Μιλάμε για τον 18χρονο Τάσο Δουβίκα, έναν παίκτη που προέρχεται από τα σπλάχνα του Αστέρα και φαίνεται να κλέβει τις εντυπώσεις. Ο Δουβίκας έγινε επαγγελματίας με τον Αστέρα στις 21 Ιουλίου, 10 ημέρες πριν κλείσει τα 18α γενέθλιά του, δείγμα του πόσο τον πιστεύουν οι Αρκάδες. Ο πιτσιρικάς έχει δηλωθεί ως επιθετικός ενώ πέρα από την κορυφή της επίθεσης έχει αγωνιστεί και ως δεκάρι αλλά και ως εξτρέμ.


Ο πιτσιρικάς έχει τραβήξει αρκετά βλέμματα πάνω του και το όνομά του ενδέχεται να παίξει αρκετά στο μεταγραφικό ρεπορτάζ πολλών ομάδων της SuperLeague με τον Ολυμπιακό να έχει ήδη τσεκάρει τον πιτσιρικά καθώς υπάρχουν αρκετά θετικές συστάσεις (χαρακτηριστικό παράδειγμα η παρουσία του Μοντεστό στην Τρίπολη). Η πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα είναι αυτή που θα δείξει αν ο Δουβίκας θα μπορέσει το επόμενο καλοκαίρι, πριν καλά καλά κλείσει τα 19 του (έχει γεννηθεί 2 Αυγούστου) να πάρει μία μεταγραφή σε μεγαλύτερη ομάδα και πόσο μάλλον στον Ολυμπιακό που θα του εγγυηθεί ένα πολύ καλύτερο ποδοσφαιρικό μέλλον...