Την έμπρακτη στήριξη του στους πληγέντες -από τις καταστροφικές πλημμύρες- κατοίκους της Μάνδρας πρόσφερε και την Κυριακή (19/11) η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με τη συνδρομή του Δήμων Πειραιά αλλά και Μοσχάτου - Ταύρου.

ια τρίτη σερί μέρα ο Ολυμπιακός βρέθηκε στο πλάι των πλημμυροπαθών στη Μάνδρα Αττικής και θα συνεχίσει να το κάνει καθώς αυτή είναι η εντολή που έχει δώσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Τα μηχανήματα και η υδροφόρα που έχουν διαθέσει οι "ερυθρόλευκοι" μαζί την ανάλογη βοήθεια από τον Δήμο Πειραιά αλλά και τον Δήμο Μοσχάτου - Ταύρου, σε συνεργασία με τη Δήμαρχο Μάνδρας - Ειδυλλίας Ιωάννα Κριεκούκη, προχώρησαν σε καθαρισμό δρόμων, σπιτιών, αυλών, πεζοδρομιών στην περιοχή.

Την Δευτέρα (20/11) ο Ολυμπιακός θα παρέχει φορτωτές, φορτηγά, υδροφόρες, κουβάδες, σκούπες και όλα τα απαραίτητα σύνεργα για να συνεχιστεί η προσπάθεια απομάκρυνσης σκουπιδιών και λάσπης και που έχει πνίξει τα πάντα. Το ενημερωτικό δελτίο Τύπου:

"Από την πρώτη στιγμή, κατά την οποία ο Ολυμπιακός έσκυψε πάνω από το τεράστιο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή της Μάνδρας Αττικής, η εντολή του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν ότι η βοήθεια προς τους πληγέντες από τις φονικές πλημμύρες δεν θα σταματήσει, για όσο διάστημα και αν αυτή απαιτείται! Για τρίτη ημέρα, λοιπόν, ο Θρύλος ήταν παρών στην περιοχή, βοηθώντας εμπράκτως, εκεί όπου υπάρχει ανάγκη.

Και την Κυριακή συνεχίστηκαν οι καθαρισμοί σπιτιών. Τα μηχανήματα, τα οποία έχει διαθέσει ο Ολυμπιακός, ο Δήμος Πειραιά και ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου, σε συνεννόηση και συνεργασία πάντα με τη Δήμαρχο Μάνδρας-Ειδυλλίας κα. Ιωάννα Κριεκούκη πήγαιναν στα φτωχόσπιτα κατοίκων της περιοχής και συνέχισαν και σήμερα να καθαρίζουν αυλές και πεζοδρόμια. Μια χείρα βοηθείας στη «μάχη» που δίνουν οι κάτοικοι της Μάνδρας για να σώσουν τα σπίτια τους...

Παράλληλα, η υδροφόρα του Ολυμπιακού βρέθηκε για δεύτερη ημέρα στο κοιμητήριο της Μάνδρας και συνέβαλε στο να καθαριστεί ο χώρος, προκειμένου να μπορέσουν να τελεστούν οι εξόδιες ακολουθίες περίπου δέκα θυμάτων, από την περιοχή. Η υδροφόρα του Ολυμπιακού, μαζί με τις υδροφόρες του Δήμου Πειραιά και του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου, συνέχισαν παράλληλα να καθαρίζουν πλατείες, δρόμους και πεζοδρόμια, συνολικά στην περιοχή.

Η προσπάθεια του Ολυμπιακού θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες. Η βοήθεια προς τους κατοίκους της Μάνδρας δεν θα σταματήσει. Ο Ολυμπιακός σκύβει πάνω από τα προβλήματα των συνανθρώπων μας, προσφέροντας ουσιαστική, έμπρακτη στήριξη.

πηγή: sport24.gr