Τελειωμό δεν έχουν τα βάσανα των πλημμυροπαθών, που έχασαν περιουσίες, ακόμα και τη ζωή τους μερικοί από τις πρόσφατες καταιγίδες που έπληξαντην Αττική. Από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό των πλημμυροπαθών ο Ολυμπιακός, που με εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη, έσπευσαν όλοι στα σημεία που υπήρχε ανάγκη, ώστε να βοηθηθούν οι άτυχοι συνάνθρωποί μας.

Σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά, έχουν συγκεντρωθεί τρόφιμα, ρούχα και κουβέρτες προς ανακούφιση και βοήθεια των συνανθρώπων μας, οι οποίοι είδαν για μια ακόμα ημέρα τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να είναι στο πλευρό τους.

Πραγματικά μεγάλη η βοήθεια του Ολυμπιακού, που με τις υδροφόρες οι ειδικοί προσπαθούσαν να απομακρύνουν τη λάσπη και διάφορα άλλα αντικείμενα, που έχουν μετατρέψει τους δρόμους σε χαλάσματα. Για μια ακόμα φορά λοιπόν στο πλευρό των συνανθρώπων μας ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Δείτε φωτογραφίες

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός

Από την πρώτη στιγμή, κατά την οποία ο Ολυμπιακός έσκυψε πάνω από το τεράστιο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή της Μάνδρας Αττικής, η εντολή του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν ότι η βοήθεια προς τους πληγέντες από τις φονικές πλημμύρες δεν θα σταματήσει, για όσο διάστημα και αν αυτή απαιτείται! Για τρίτη ημέρα, λοιπόν, ο Θρύλος ήταν παρών στην περιοχή, βοηθώντας εμπράκτως, εκεί όπου υπάρχει ανάγκη.

Και την Κυριακή συνεχίστηκαν οι καθαρισμοί σπιτιών. Τα μηχανήματα, τα οποία έχει διαθέσει ο Ολυμπιακός, ο Δήμος Πειραιά και ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου, σε συνεννόηση και συνεργασία πάντα με τη Δήμαρχο Μάνδρας-Ειδυλλίας κα. Ιωάννα Κριεκούκη πήγαιναν στα φτωχόσπιτα κατοίκων της περιοχής και συνέχισαν και σήμερα να καθαρίζουν αυλές και πεζοδρόμια. Μια χείρα βοηθείας στη «μάχη» που δίνουν οι κάτοικοι της Μάνδρας για να σώσουν τα σπίτια τους...Παράλληλα, η υδροφόρα του Ολυμπιακού βρέθηκε για δεύτερη ημέρα στο κοιμητήριο της Μάνδρας και συνέβαλε στο να καθαριστεί ο χώρος, προκειμένου να μπορέσουν να τελεστούν οι εξόδιες ακολουθίες περίπου δέκα θυμάτων, από την περιοχή. Η υδροφόρα του Ολυμπιακού, μαζί με τις υδροφόρες του Δήμου Πειραιά και του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου, συνέχισαν παράλληλα να καθαρίζουν πλατείες, δρόμους και πεζοδρόμια, συνολικά στην περιοχή.

Η προσπάθεια του Ολυμπιακού θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες. Η βοήθεια προς τους κατοίκους της Μάνδρας δεν θα σταματήσει. Ο Ολυμπιακός σκύβει πάνω από τα προβλήματα των συνανθρώπων μας, προσφέροντας ουσιαστική, έμπρακτη στήριξη.

πηγή: gavros.gr