Ο Ολυμπιακός διέσυρε τον Πλατανιά το μεσημέρι της Κυριακής, δείχνοντας πως έχει αρχίσει να βρίσκει τα πατήματά του και να βγάζει στον αγωνιστικό χώρο το πραγματικό του πρόσωπο. Πλέον μπορεί να πάρει ανάσες ενόψει της συνέχειας της σεζόν, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.

Παράλληλα, έχει την ευκαιρία να δουλέψει σκληρά όλες αυτές τις ημέρες, προκειμένου να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο και να παρουσιαστεί ακόμη πιο δυνατός στην επιστροφή του στις επίσημες αναμετρήσεις.

Ο Τάκης Λεμονής γνωρίζει ότι σε αυτό το διάστημα, παρά τις απουσίες των διεθνών της ομάδας, θα μπορεί να δουλέψει με την ησυχία του κάποια πράγματα, τα οποία θα έχει τον χρόνο να μεταφέρει στους παίκτες του, ώστε να τα αφομοιώσουν και να τα εφαρμόσουν εντός αγωνιστικού χώρου το επόμενο διάστημα.

Ο Θρύλος είναι αποφασισμένος να έχει μόνο θετικά αποτελέσματα από εδώ και πέρα στην Ελλάδα, ώστε να στεφθεί στο τέλος της σεζόν ξανά πρωταθλητής, κάτι το οποίο για να καταφέρει θα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει και να βελτιώνεται.
πηγή: gavros.gr