Με μήνυμα που ανάρτησε στα social media ο Γιάννης Μώραλης, ευχαρίστησε τους κατοίκους του Πειραιά για την άμεση αντίδρασή τους στο να συγκεντρωθούν ρούχα και τρόφιμα για τους πληγέντες των πλημμυρών. Ο Ολυμπιακός στέλνει και αυτός τρόφιμα, νερά και ρούχα, ενώ ο Δήμος από τη μεριά του, έχει στείλει υδροφόρες. Παράλληλα, ο Μώραλης ενημέρωσε πως έχουν συγκεντρωθεί είδη πρώτης ανάγκης και πως θα προσφερθούν άμεσα στους πληγέντες.

Αναλυτικά το μήνυμά του... Επικοινώνησα με τη Δήμαρχο και με τον Αντιπεριφερειάρχη και εξέφρασα την επιθυμία μας να συμβάλουμε στη στήριξη των συνανθρώπων μας που επλήγησαν από την πλημμύρα. Για μια ακόμα φορά συνεργαστήκαμε με τον Ολυμπιακό. Ο Δήμος Πειραιά στέλνει υδροφόρες κι απ’ την άλλη o Ολυμπιακός στέλνει τρόφιμα, νερά, κουβέρτες και ρούχα. 


Επίσης, μετά από κάλεσμα του Ο.Π.Α.Ν. να προσφέρουν οι πολίτες ρούχα και τρόφιμα υπήρξε σημαντική ανταπόκριση από τους δημότες μας τους οποίους ευχαριστούμε. Συγκεντρώνουμε καθημερινά στα δημοτικά γυμναστήρια της πόλης είδη πρώτης ανάγκης και έχουμε ήδη συγκεντρώσει μια μεγάλη ποσότητα, τα οποία θα προσφέρουμε στους πληγέντες.


πηγή: gavros.gr