Ο Σεμπά είχε κάνει έναν καθαρισμό στο γόνατο πριν από τρεις εβδομάδες, υπήρχε η εκτίμηση ότι μπορεί να του έπαιρνε έναν μήνα και... βάλε, αλλά τελικά απέδειξε για ακόμη μία φορά πόσο γερή είναι η κράση του.

Ο Σεμπά είναι ο "Ironman" του Ολυμπιακού και το απέδειξε και τώρα που επέστρεψε από τον τραυματισμό του σε χρόνο - ρεκόρ! Είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει στείλει στο νοσοκομείο έναν αντίπαλό του, παρότι ο Βραζιλιάνος ήταν αυτός που είχε δεχτεί κλοτσιά. Γενικότερα δεν μας έχει συνηθίσει να μένει για καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης. Εκτός κι αν πρόκειται για κάποια μορφή βαριάς θλάσης που τότε αναγκαστικά θέλει έναν ιδιαίτερο χειρισμό για να επιστρέψει στη δράση.

Για να επιστρέψουμε στο παρόν, ο Σεμπά πέρασε ένα μικρό σοκ πριν από το ματς του Camp Nou, τον πόνεσε το γόνατό του και αναγκάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Όλα αυτά συνέβησαν το τελευταίο δεκαήμερο του Οκτωβρίου. Του έγινε ένα μικρός καθαρισμός, οι γιατροί του είπαν ότι θα χρειαστεί να απουσιάσει από τις προπονήσεις γύρω στις τρεις με τέσσερις εβδομάδες, αλλά τελικά ο Σεμπά βάλθηκε να τους τρελάνει όλους.

Στις προπονήσεις έχει γυρίσει εδώ και τρεις μέρες και το Σάββατο (11/11) είχε την ευκαιρία να πάρει χρόνο συμμετοχής και στο φιλικό με την Κ20, δείχνοντας ότι είναι στη διάθεση του Λεμονή για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (18/11), αλλά κυρίως για τον ευρωπαϊκό "τελικό" του Ολυμπιακού με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας στην Πορτογαλία (22/11).

Ο Σεμπά για το ματς με τους Πορτογάλους είναι υπεραπαραίτητος στο πλάνο του Λεμονή. Για αυτό το λόγο ο 57χρονος τεχνικός έτριβε τα χέρια του από ικανοποίηση που είδε τον Βραζιλιάνο να επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων νωρίτερα.

πηγή: sport24.gr