Τρελαμένος με την ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» ήταν ο Σίλβιο Προτό, ο οποίος τόνισε ότι το ματς με τη Μπαρτσελόνα πρέπει να αποτελέσει οδηγό για τον Ολυμπιακό.

Για τη νίκη και τον κόσμο: «Είναι φανταστικό αυτό που έγινε σήμερα, όλη η μάδα το κατάφερε, δεν οφείλεται μόνο στη δική μου απόδοση. Καταφέραμε να κρατήσουμε το μηδέν με έναν τέτοιο αντίπαλο και δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που είδα. Είμαι 34 ετών και δεν έχω ξαναδεί τέτοιο κόσμο, δεν έχω ξαναδεί τέτοιο κοινό. Με αυτούς μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα, εκείνοι στην εξέδρα και εμείς στο γήπεδο. Δώσαμε ό,τι είχαμε και δεν είχαμε απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου».

Για το πνεύμα που έδειξε ο Ολυμπιακός: «Σίγουρα αυτό είναι το πνεύμα που πρέπει να δείχνουμε, το ελληνικό πρωτάθλημα είναι κάτι τελείως διαφορετικό από το Champions League. Εκεί πρέπει να είμαστε εμείς κυρίαρχοι, να δίνουμε τον ρυθμό στο ματς. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο πρέπει να αγωνιζόμαστε και αυτό το παιχνίδι πρέπει να αποτελέσει οδηγό, πρέπει να δίνουμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο».

Για τη συνέχεια: «Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει, υπάρχουν ακόμα έξι πόντοι για να διεκδικήσουμε και μπορούμε με τη Γιουβέντους εδώ να καταφέρουμε κάτι, με τον κόσμο φυσικά δίπλα μας, ελπίζω να είναι ίδια η ατμόσφαιρα. Επίσης πρέπει να παίξουμε με τη Σπόρτινγκ, να προσπαθήσουμε για ένα αποτέλεσμα εκεί, αλλά τώρα πρέπει να δούμε το επόμενο παιχνίδι, στο ποδόσφαιρο το επόμενο ματς είναι πάντα το πιο σημαντικό».
Πηγή: gazzetta.gr