Ο Ολυμπιακός διέλυσε τον Πλατανιά με 5-1, με την εμφάνιση των Πειραιωτών να ικανοποιεί απόλυτα τον Σάββα Θεοδωρίδη. Ο Α’ Αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ μετά το τέλος του παιχνιδιού στάθηκε στην άψογη συμπεριφορά των ΓΑΥΡΩΝ, οι οποίοι για μια ακόμα φορά δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

Παράλληλα, τόνισε ότι η διαιτησία ήταν πολύ καλή και δήλωσε σίγουρος ότι οι «ερυθρόλευκοι» τον Ιανουάριο θα βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας. Τέλος, έκανε ειδική μνεία στους Σισέ και Ταχτσίδη, οι οποίοι όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ήταν πολύ καλοί στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά.

Αναλυτικά: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, είναι η δέκατη αγωνιστική, παίξαμε με μία ομάδα σαν τον Πλατανιά, ξέρατε τι είχε γίνει πέρυσι, το γήπεδο στάθηκε άριστα, δεν άνοιξε ούτε ένα καπνογόνο και η ατμόσφαιρα φώναζε μόνο για τον Ολυμπιακό. Στο δέκατο παιχνίδι πρέπει να ομολογήσω ότι η διαιτησία σεβάστηκε τον εαυτό της, όσο πιο απαρατήρητοι είναι τόσο το καλύτερο. Προκαλώ καθηγητές του ΜΙΤ και τον Κο Βαρούχα να κάνουν τη σωστή κριτική. Όχι εκείνο το πέναλτι που έλεγαν στον Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. 

Ο άνθρωπος έχει μείνει πολύ πίσω,  ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός σήμερα, ήθελε να το πάρει το παιχνίδι, η διαιτησία ήταν πολύ καλή, άψογη και γι’ αυτό ο Ολυμπιακός άνοιξε τα φτερά του. Έχω πει κάτι. Πρώτη Ιανουαρίου ο Ολυμπιακός δεν θα του κόψει μισό βαθμό. Έγινε μια αρχή σήμερα. Να κοιτάξουμε την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου αν υπάρχουν άλλα παιδιά όπως τα σημερινά, ο Ολυμπιακός ζητάει το 50-50. Μόνο έτσι θα πάει μπροστά το ποδόσφαιρο και όχι με άλλες αλχημείες. Ευχαριστώ τον κόσμο της ομάδας γιατί σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μετά από όσα έγιναν πέρυσι εστάθη στο ύψος του. 

Δεν θα πω το τι χοντράδες ακούστηκαν στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Εύχομαι οι φίλαθλοι να είναι πάντα άψογοι. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός και θα πάει πολύ μπροστά. Θέλω να μιλήσω για τους Σισέ και Ταχτσίδη, ήταν και σήμερα πολύ καλοί, εύχομαι να συνεχίσουν έτσι. Εμείς σήμερα αρχίζουμε το πρωτάθλημα Ελλάδος». 

πηγή: gavros.gr